Miksi hankkia kukkatapetit enduro-harrastajan makuuhuoneeseen?

Kerromme sinulle tässä artikkelissa kolme painavaa syytä, joiden vuoksi intohimoisen enduro-harrastajan kannattaa hankkia makuuhuoneeseensa kukkatapetit. Kolahtiko jokin näistä syistä juuri sinuun?

1. Rentoudu kukkakedon tunnelmissa

Suosittu enduro on monin tavoin rankka harrastus. Se vaatii sekä psyykkistä keskittymistä että rautaista fyysistä kuntoa. Tästä syystä riittävä palautuminen ja rentoutuminen onkin tarpeen ja missäpä rentoutuminen onnistuisikaan paremmin kuin ihanan kukkakedon tunnelmissa? Hanki siis rentouttavat kukkatapetit kotiisi nyt! Niiden avulla tapetoit tuossa tuokiossa kotiisi näyttävän ja rentouttavan kukkakedon tunnelman, jonka syleilyyn on helppo nukahtaa rankkojen harkkojen tai kilpailujen jälkeen. Kukkakedon syleilystä on mukavaa herätä virkeänä ja pirteänä kohti uusia (enduro)haasteita.

2. Paneudu mielikuvaharjoitteluun oman kodin rauhassa

Joskus voi tuntua siltä, että paras suorituskunto ja parhaat vedot ovat kadonneet, eikä mikään ennalta opittu oikein tahdo toimia radalla. Mikä siis neuvoksi? Mielikuvaharjoittelu voi olla yksi tehokas keino harjoitella silloinkin, kun et ole pyörän päällä. Se voi myös olla juuri se etsimäsi avain, jota tarvitset avataksesi oman kisakuntosi jälleen kukoistukseen. Mielikuvaharjoittelun avulla voit nimittäin käydä suorituksesi ja tulevan ajoradan läpi kerta toisensa jälkeen juuri niin monta kertaa kuin tarvitset. Mielikuvaharjoittelu voi nostaa itsetuntoasi ja omaa uskoasi siihen, että pärjäät radan jyrkimmissäkin kaarteissa ja että hallitset pyöräsi tilanteessa kuin tilanteessa. Kotiisi tapetoitu kukkaketotunnelma luo oivalliset puitteet mielikuvaharjoittelulle!

3. Jätä stressi eteiseen

Vaikka enduro onkin eittämättä motivoiva ja addiktoiva harrastus, voi se aiheuttaa myös stressiä. Pieleen menneet kisat tai omien suoritusten jähmeys voi jäädä harmittamaan pitkäksi aikaa. Tällöin on tärkeää jättää stressi kotiin saavuttaessa heti eteiseen tai mieluiten jo ulko-oven ulkopuolelle. Tässäkin makuuhuoneen rentouttavat kukkatapetit voivat auttaa sinua, sillä oikein valitut sisustuselementit voivat auttaa tehokkaasti vähentämään stressiä.