Lähde rannalle moottoripyörällä

Kevään ja kesän saapuessa useimpia puree pieni moottoriurheiluun liittyvä kärpänen. Moottoriurheilua säännöllisesti harrastavat henkilöt hyppäävät innolla huolletun moottoripyörän ohjaksiin ja suuntaavat maaseudun rauhaan. Kesän tullessa lähdetään tietenkin koko perheen voimin rannalle, kuka moottoripyörällä, kuka polkupyörällä tai millä vain vastaavalla laitteella. Ei siis muuta kuin menoksi! Enduropyörällä lähtevän henkilön olon saa usein vieläkin mukavammaksi toinen henkilö, joka tuo tarvittavat uimarenkaat & uimapatjat rannalle mukaan! Aurinkoa ja lekottelua on luvassa!

Moottoriurheilun huumaa ja lämpöisiä kesäpäiviä

Enduroa voi harrastaa ympäri vuoden metsissä, pelloilla ja poluilla. Luvan kanssa tottakai, sillä maastomoottoripyörällä ajamiseen tarvitaan aina maanomistajan lupa. Kesällä enduropyörällä voi karauttaa parkkipaikalle lämpimien vesistöjen ääreen, sillä rannalle pyörää ei saa viedä. Mikäs sen mukavampaa kuin ajon jälkeen hypätä lämpöiseen veteen, joten uimarenkaat ja uimapatjat on hyvä ottaa rannalle mukaan.

Suomen talvi on täynnä pimeitä, loskaisia päiviä, joten kun kesä koittaa, niin otetaan siitä kaikki ilo irti!

Rannalla rentoudutaan ja pidetään hauskaa

Monille moottoriurheilun tuoma vapaus on jotain ihanaa tavallisen arjen keskellä. Iloa elämään tuovat myös kesäiset hetket rannalla perheen tai ystävien parissa. Auringonottoa ja rantaleikkejä varten pakataan tietenkin mukaan laadukkaat uimarenkaat & uimapatjat, joita löytyy sekä lasten että aikuisten makuun!

Minkälaisesta uimapatjasta sinä eniten pidät? Entäpä perheen pienimmät? Tiesitkö, että verkosta tilaat nopeasti ja helposti kotiin toimitettuna mukavat ja ihastusta herättävät uimarenkaat & uimapatjat hetkessä koko perheelle!

Lapselle eläinystävän muotoinen uimapatja olisi varmasti todella mieluinen. Aikuiset voisivat ilahtua uimapatjasta, joka olisi vaikkapa raikkaan hedelmän tai makoisan pizzaviipaleen näköinen. Hyvä muistutus siitä, että rannalle pakataan koko joukolle kunnon eväät.

Rannalta poistuessa on mukavaa suunnitella tulevaa moottoriurheilupäivää hyvin varustettuna. Enduro- ja moottoripyöräilyssä kypärä on pakollinen ja ajoa helpottavat laadukkaat ajohanskat, ajosaappaat ja mitoillesi sopiva ajopuku! Joten ei muuta kuin turvallisesti tien päälle tai metsään muu liikenne huomioiden. Ja sitten vain kesästä nauttimaan!