Biker shortsit enduro-harrastajan pyöräilyyn

Pyöräily on hyvää enduro-harrastusta tukevaa aktiviteettia, sillä se kehittää tasapainoa, pyörän hallintaa ja jalkojen lihaksia. Näistä kaikista on hyötyä endurossa! Molemmat harrastukset sopivat hyvin myös naisten harrastuksiksi, jotka tuovat arkeen hyvää oloa ja jotka tukevat toinen toisiaan! Pyöräily on tavallista mukavampaa, kun päällä on miellyttävät, pyöräilyyn sopivat vaatteet. Kesällä laadukkaat biker shortsit ovat hyvä valinta!

Mistä löydän biker shortsit?

Löydät laadukkaat ja mukavat biker shortsit Aim’n-nimisestä verkkokaupasta. Aim’n on ruotsalainen liikuntavaatteiden verkkokauppa, joka palvelee palvelee verkon kautta myös suomalaisia asiakkaita. Se on erikoistunut tarjoamaan mukavia ja tyylikkäitä liikuntavaatteita naisilta naisille ja on osoitus kahden naisen tinkimättömästä unelmien tavoittelusta! Biker shortsien tilaaminen verkon kautta onkin erityisen helppoa ja näppärää – säästät samaan aikaan aikaa ja rahaa, minkä lisäksi säästät myös vaivaa. Säästyneet resurssit on kiva käyttää enduro-harrastuksen parissa! Näissä shortseissa on mukavaa lähteä tavoittelemaan entistä parempaa kuntoa ja muita omia unelmia!

Entäpä hinta?

Useiden harrastusten parissa kuluu helposti enemmän rahaa kuin olisi toivottavaa ja biker shortsien hinta saattaakin huolettaa jo etukäteen. Aim’n tarjoaa kuitenkin vaatteita, kuten biker shortseja, hyvällä hinta-laatusuhteella.

Jos hinta on sinulle tärkeä biker shortsien valintakriteeri, voit valita hakutuloksista hinnan tulosten järjestelykriteeriksi. Kun valitset, että hinnat järjestetään matalasta korkeaan, näet edullisimmat biker shortsit hakutulosten kärjessä. Voit löytää supermukavat biker shortsit tarjouksesta jopa alle 15 eurolla! Kannattaakin seurata verkkokaupan tarjouksia ja tehdä erityisen hyviä löytöjä!

Normaalihinnoilla biker shortsien hinnat alkavat Aim’n-verkkokaupassa noin 35 eurosta ja kalleimmat biker shortsit maksavat noin 55 euroa. Shortsit ovat kuitenkin erittäin monikäyttöiset, sillä niitä voi käyttää pyöräilyn lisäksi monissa muissakin aktiviteeteissa. Lisäksi laadukkaat biker shortsit kestävät käytössä pitkään, joten käyttökerroille ei tule kovinkaan suurta hintaa.

Voit halutessasi myös liittyä Aim’n Dream Clubiin, jossa keräät pisteitä ostoksistasi. Pisteillä saat upeita alennuksia verkkokaupan tuotteista ja saatat saada jopa maksuttomia tuotteita sekä muita etuja. Voit ansaita pisteitä jopa jakamalla tietoa Aim’n-verkkokaupasta ja sen tuotteista. Dream Club auttaa siis sinua hankkimaan mukavia liikuntavaatteita tavallistakin edullisempaan hintaan! Jos tilaat kerralla enemmän, voit saada tuotteillesi myös maksuttoman toimituksen, sillä yli 70 € tilaukset Aim’n toimittaa ilmaiseksi.

Kokeile myös kuntopyörää

Etenkin talvella kuntopyörä on hyvä vaihtoehto! Tällöin pyöräily onnistuu mukavissa olosuhteissa kotona vaikka televisiota katsellen, eikä ulkona tuiskuava lumisade haittaa menoa! Myös kuntopyöräilyssä biker shortsit ovat hyvä asuste. Kotitreenit ovat hyvä vaihtoehto myös silloin, kun joudut syystä tai toisesta noudattamaan sosiaalista etäisyyttä. Kotona treenaaminen onnistuu, vaikka salit olisikin suljettu vaikkapa koronavirustilanteen vuoksi. Kuntopyöräillessä pidät yllä endurossa tarvittavaa lihasvoimaa ja parannat samalla myös yleistä hyvinvointiasi ja kuntoasi. Kuntopyörällä on myös helppo lämmitellä esimerkiksi ennen kuin aloitat lihaskuntoharjoittelun. Moni kuntopyöräilijä on saavuttanut uskomattomia muodonmuutoksia kuntopyörän avulla! Nämä muodonmuutokset ja Aim’n ovat oivallisia inspiraation lähteitä, joiden vanavedessä on inspiroivaa lähteä kohentamaan myös omaa kuntoa!